Dunaföldvár gyermekeiért kitűntetést kapott a Holler UNFC

A Holler UNFC nevelési tevékenység elismeréseképpen Dunaföldvár Város Önkormányzatának képviselő-testülete Dunaföldvár Gyermekeiért kitüntetésben részesíti a Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club-ot.


Az Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club 2007-ben alakult, labdarúgó szakosztállyal. Az első megbeszélésre mindössze 20 fő jelentkezett. Ez a létszám fél év alatt 60 főre emelkedett. Az egyesület elnöke, Holler Ferenc elvégezte az UEFA „D” és az UEFA „B” edzőképzőt, ennek köszönhetően a térségben elsőként Dunaföldváron dolgozott minősített utánpótlás-edzői képesítéssel rendelkező edző.

A HOLLER UNFC utánpótlás-nevelés keretében magas szakmai színvonalú edzésmunkát biztosít a fiatalok számára. Az csapat edzői folyamatos képzéseken vesznek részt, melynek köszönhetően ma már minden edző képesítéssel rendelkezik. 2010-re az egyesület kinőtte a megyei versenysportot, így az országos NB III., valamint az NB II. versenysportban vett részt. Hetente 4–5 edzésen, hétvégente pedig versenyeken vesznek részt a gyerekek. Ez az edzésforma teljes elhivatottságot követel a fiataloktól, valamint támogatást a szülők oldaláról.

Az NB II-es mezőnyben az egyesület megállta a helyét, és a fejlődésnek köszönhetően sorra győzedelmeskedett a nagyobb versenyzői tradícióval rendelkező települések felett. Holler Ferenc, az egyesület elnöke büszke az egyesület eddig elért sikereire, illetve arra, hogy jelenleg is 70–85%-ban helyi fiatalokból tevődik össze a sportolói gárda. Kiemelendő, hogy a nevelő és edzői tevékenység mellett fontos feladat a technikai háttér biztosítása is. Az egyesület munkáját jelenleg 2 db személyszállító busz segíti. Az edzőpálya, az eredményjelző tábla, a labdafogó háló, a gépesített karbantartó eszközök mind a folyamatos infrastuktúrális fejlesztéseknek köszönhetőek. Az egyesületben sportoló gyermekek teljesítményének növeléséhez nagymértékben hozzájáruló fejlesztések nem jöttek volna létre Dunaföldvár Város Önkormányzata és a képviselő-testület, valamint az egyéb segítő szándékú személyek támogatása nélkül.

 

Bővebben a Part Oldalak áprilisi számában olvashattok! Az újság digitális változatának elolvasásához kattints a képre!

 

dunafoldvar_gyermekeiert.png

Hírek, Események

Nyári napközis tábor - 2019

A HOLLER U.N.F.C. nyári napközis tábort szervez, melyre szeretettel várjuk 1-8. osztályos gyerekek jelentkezését!

A napi programban szervezett labdás foglalkozások keretében, az alábbi sportágakkal ismerkedhetnek meg: labdarúgás, kézilabda, röplabda, strandfoci, strandkézi, lábtenisz. 

Tovább

Kovalovszki Máté az első saját nevelésű profi labdarúgó

Kovalovszki Máté júniusban három évre szóló profi szerződést írt alá a szombathelyi Swietelsky-Haladásnál. A Holler UNFC történetében ő az első profi labdarúgó.

Tovább

Dunaföldvár gyermekeiért kitűntetést kapott a Holler UNFC

A Holler UNFC nevelési tevékenység elismeréseképpen Dunaföldvár Város Önkormányzatának képviselő-testülete Dunaföldvár Gyermekeiért kitüntetésben részesíti a Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club-ot.

Tovább

MEZDEPO