Dunaföldvár gyermekeiért kitűntetést kapott a Holler UNFC

A Holler UNFC nevelési tevékenység elismeréseképpen Dunaföldvár Város Önkormányzatának képviselő-testülete Dunaföldvár Gyermekeiért kitüntetésben részesíti a Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club-ot.


Az Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club 2007-ben alakult, labdarúgó szakosztállyal. Az első megbeszélésre mindössze 20 fő jelentkezett. Ez a létszám fél év alatt 60 főre emelkedett. Az egyesület elnöke, Holler Ferenc elvégezte az UEFA „D” és az UEFA „B” edzőképzőt, ennek köszönhetően a térségben elsőként Dunaföldváron dolgozott minősített utánpótlás-edzői képesítéssel rendelkező edző.

A HOLLER UNFC utánpótlás-nevelés keretében magas szakmai színvonalú edzésmunkát biztosít a fiatalok számára. Az csapat edzői folyamatos képzéseken vesznek részt, melynek köszönhetően ma már minden edző képesítéssel rendelkezik. 2010-re az egyesület kinőtte a megyei versenysportot, így az országos NB III., valamint az NB II. versenysportban vett részt. Hetente 4–5 edzésen, hétvégente pedig versenyeken vesznek részt a gyerekek. Ez az edzésforma teljes elhivatottságot követel a fiataloktól, valamint támogatást a szülők oldaláról.

Az NB II-es mezőnyben az egyesület megállta a helyét, és a fejlődésnek köszönhetően sorra győzedelmeskedett a nagyobb versenyzői tradícióval rendelkező települések felett. Holler Ferenc, az egyesület elnöke büszke az egyesület eddig elért sikereire, illetve arra, hogy jelenleg is 70–85%-ban helyi fiatalokból tevődik össze a sportolói gárda. Kiemelendő, hogy a nevelő és edzői tevékenység mellett fontos feladat a technikai háttér biztosítása is. Az egyesület munkáját jelenleg 2 db személyszállító busz segíti. Az edzőpálya, az eredményjelző tábla, a labdafogó háló, a gépesített karbantartó eszközök mind a folyamatos infrastuktúrális fejlesztéseknek köszönhetőek. Az egyesületben sportoló gyermekek teljesítményének növeléséhez nagymértékben hozzájáruló fejlesztések nem jöttek volna létre Dunaföldvár Város Önkormányzata és a képviselő-testület, valamint az egyéb segítő szándékú személyek támogatása nélkül.

 

Bővebben a Part Oldalak áprilisi számában olvashattok! Az újság digitális változatának elolvasásához kattints a képre!

 

dunafoldvar_gyermekeiert.png

Hírek, Események

Kézilabda 2019-es hazai mérkőzéseink

 

A 2019-es kézilabda hazai mérkőzéseink a plakátokon megjelenített csapatokkal,

helyen és időben lesz megtekinthető.

Minden sportszerető szurkolót szeretettel várunk, hogy jelenlétével erősítse csapatainkat!

Tovább

Kovalovszki Máté az első saját nevelésű profi labdarúgó

Kovalovszki Máté júniusban három évre szóló profi szerződést írt alá a szombathelyi Swietelsky-Haladásnál. A Holler UNFC történetében ő az első profi labdarúgó.

Tovább

Dunaföldvár gyermekeiért kitűntetést kapott a Holler UNFC

A Holler UNFC nevelési tevékenység elismeréseképpen Dunaföldvár Város Önkormányzatának képviselő-testülete Dunaföldvár Gyermekeiért kitüntetésben részesíti a Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club-ot.

Tovább

mezdepoviczaikftsuzuki barta pakssportfacebarta ép-ker kft.