Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club

 

HOLLER UNFC 2019.png


Az egyesület 2007-ben alakult Dunaföldváron Holler Utánpótlás Football Club néven, majd 2014-ben a kézilabda szakosztályok színre lépése miatt Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club néven szerepel.


Célunk a helyi és térségbeli fiatalok bevonása az egyesületi tömegsport rendszerbe, a tehetségek kiválasztása és gondozása a labdarúgás és a kézilabda területén. Egyesületi buszaink lehetővé teszik, hogy ne csak a helyi, hanem a térségbeli fiatalok számára is könnyen és gyorsan elérhetőek legyenek az edzések és a mérkőzések.  


A Holler UNFC 5 éves kortól 19 éves korig foglalkozik a gyermekekkel. A hét minden napján szakképzett edzők biztosítják a fiatalok fejlődéséhez szükséges szakmai munkát. Mind labdarúgásban, mind kézilabdában biztosított a jövőkép a sportolók számára a felnőtt csapatok által.


A tervszerű működés és az intézményekkel kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően sportegyesületünk a megyei és országos sportélet egyik meghatározó szereplőjévé vált mind létszámban, mind minőségben.


2021-ben 248 igazolt,versenyengedéllyel rendelkező játékos sportol egyesületünkben, 14 edző felügyeletében. Labdarugóink 9 éves korig Bozsik fesztiválokon, majd 10-13 éves korig Bozsik tornákon vesznek részt. Ezt követően 14 éves kortól 19 éves korig Regionális bajnokságokban versenyeznek. 

 

Labdarúgás szakosztályunk számára 2 darab élőfüves labdarúgó pálya és 2 darab 20 m x 40 m-es műfüves pálya áll rendelkezésre az Előszállás utcai sporttelepen. Az infrasturktúra biztosítása mellett igyekszünk a legmodernebb eszközöket is biztosítani a korszerű képzés megvalósításához. 

 

Kézilabda szakosztályunk otthona hamarosan a jelenleg épülő sportcsarnokunk lesz, melynek látványtervét a galériában tekintheti meg. A csarnok 60 méter hosszú, 32 méter széles és 11 méter magas lesz. A csarnokban egy szabványos méretű kézilabdapálya lesz, melyet 2 oldalról lelátó fog körülvenni. 

Hírek, Események

Labdarúgás - Döntetlen a Kaposvár ellen

U14-es és U15-ös korosztályunk ellenfele a Kaposvári Rákóczi BFLA volt, míg az U17-es és U19-es korosztályok Pécsre utaztak. 

Tovább

Kézilabda - Döntetlen a rangadón

Férfi felnőtt csapatunk a listavezető otthonában lépett pályára.

Tovább

Labdarúgás - 3 győzelem, 1 vereség

U14-es és U15-ös korosztályunk ellenfele az FC Nagykanizsa volt, míg U17-es és U19-es korosztályunk Pécsre utazott.

Tovább

Kézilabda - Győzelemmel hangoltunk a rangadóra

4 góllal nyert férfi felnőtt kézilabda csapatunk az NB2 Dél-nyugati csoportjában.

Tovább

Labdarúgás - Mohácson is nyertünk

U14-es és U15-ös csapataink hétközben léptek pályára. 

Tovább

Labdarúgás - Győzelemben és vereségben is volt részünk

A Szekszárdi UFC volt az ellenfél ezen a hétvégén. 

Tovább

Kézilabda - Szoros mérkőzésen nyertünk

Férfi felnőtt csapatunk a Rinyamenti KC SE vendégeként tudott nyerni szombaton. 

Tovább

mezdepobarta ép-ker kft.viczaikftsuzuki barta paks