Bemutatkozó

 Az egyesület 2007-ben alakult Dunaföldváron Holler Utánpótlás Football Klub néven,majd 2014-ben a kézilabda szakosztályok színre lépése miatt Holler Utánpótlás Nevelő és Felnőtt Klub néven szerepel.

Célja  a helyi és térségbeli fiatalok bevonása az egyesületi tömegsport rendszerbe,a tehetségek kiválasztása és gondozása a labdarúgás és a kézilabda területén.

 

jatekosok_holler.png

 

A tervszerű működés és az  intézményekkel kialakított jó kapcsolatnak hála,a klub a megyei és országos sportélet egyik meghatározó szereplőjévé vált mint létszámban mint minőségben .A fiatalok előtt tartalmas jövőképet tudunk felvázolni 5 éves kortól a felnőtt korig ,hiszen a nálunk nevelkedett sportolók akadémiákon,magasabb osztályban vagy a mi felnőtt korosztályainknál tudják folytatni a versenyzést.

A női kézilabda és női labdarúgás által ,egy régi álom vált valóra Dunaföldváron,hiszen a lányok sportolására minimális lehetőség sem volt adott.

 

noikezilabda.png

 

A hét mindennapján szakképzett edzők foglalkoznak a játékosokkal .Egyesületünk minden sportoláshoz szükséges felszerelést biztosít tagjainak. Utazásaink bérelt buszokkal történnek.

Az egyesület fejlődése meghaladja az eddig kialakított infrastruktúrát,hiába épült új pálya,bővült az öltöző sorozatos fejlesztéseknek kell történnie,hogy megfelelő szinten  tartsuk a nálunk folyó munkát.

2015 nyarán 268 igazolt játékos sportol egyesületünkben, 14 edző felügyeletében. Labdarugóink 12 éves korig a megye kiemelt programjain (a 6 legjobb utánpótlás egyesület) vesznek részt,majd az NBII-ben lépnek pályára hétről-hétre. Ezek a bajnokságok,és a sokszor heti 4-5 foglalkozás lehetővé teszi számukra egy magasabb szint elérését.

Terveink között szerepel buszok vásárlása,pályavilágítás és parkoló kiépítése,további pályák építése és tornacsarnok  pályázatunk is az illetékesek kezében van. Ezen beruházások csak a TAO rendszer segítségével valósíthatók meg.A rendszer a cégek társasági adójára,adóelőlegére épül. Azok a cégek akik felajánlják adójukat ,bármely arra jogosult sportszervezetnek ,kedvezményben részesülnek,így létrejön egy kölcsönösen előnyös együttműködés.

Mivel a legégetőbb problémánk a játékosaink utaztatása ,mérkőzésre,edzésre,a 2014-es pályázatunk fő elemei buszok voltak.A Magyar Labdarúgó Szövetség és a Magyar Kézilabda Szövetség támogatta elképzelésünket,és lehetőséget biztosított mintegy 44 millió forint összegű TAO feltöltésére. Sajnos helyi cégek társasági adója meg sem közelíti ezt az összeget,így a mai napig ez a pályázatunk feltöltetlen maradt.

Az egyesületünkhöz köthető települések cégeit keressük meg,hogy Társasági Adójukkal támogassanak minket,ez által saját településük utánpótlás korú játékosait is támogatják.

A Holler UNFC több  kisebb település egyesületével együttműködési kapcsolatot ápol. Ezen egyesültek fiatal,a helyi klubban még nem szerepeltethető játékosai Dunaföldváron tanulják a labdarúgás  elemeit. Évek óta Simontornya,Perkáta,Kisapostag,Pálfa,Előszállás tehetségei egyesületünk keretein belül sportolnak,majd kész játékosként egy magasabb szintre lépnek,vagy visszatérnek és a helyi klubban sportolnak tovább.

A 2015-ös évben a Holler UNFC és az Apostag KSE együttműködési megállapodást kötött .Az Apostagi gyermekek lehetőséget tudnak kapni Dunaföldváron. A Holler UNFC minden szakmai segítséget megad ,egy komplett utánpótlás kiépítéséhez,ami az 5 éves kortól 19 éves korig mindenki számára sportolási és kitörési lehetőséget biztosít. Az Apostagi Intézmények bevonása már megtörtént a Dunaföldvári központú Bozsik programba,ahol  4 fesztiválon több mint 30 gyermekkel megkezdődött a fiatalok versenyeztetése. Az  Apostag KSE edzői bemutató edzéseken vesznek részt és minden szakmai anyag rendelkezésükre áll részünkről.

 

tabella.png

 

Büszkén említjük meg 4 játékosunkat,akik a nálunk eltöltött évek után akadémiákon folytatták pályafutásukat. Sőt találunk köztük korosztályos válogatottat is .

Egyesületünk fejlődése ,hála támogatóinknak, töretlen. A kistérségünk sportolni vágyó gyermekei nálunk megkapják azokat az impulzusokat,ami által egy egész életre kötődni fognak a sporthoz.   

 

 

 

HOLLER UNFC 2019.png

Hírek, Események

Kézilabda 2019-es hazai mérkőzéseink

 

A 2019-es kézilabda hazai mérkőzéseink a plakátokon megjelenített csapatokkal,

helyen és időben lesz megtekinthető.

Minden sportszerető szurkolót szeretettel várunk, hogy jelenlétével erősítse csapatainkat!

Tovább

Kovalovszki Máté az első saját nevelésű profi labdarúgó

Kovalovszki Máté júniusban három évre szóló profi szerződést írt alá a szombathelyi Swietelsky-Haladásnál. A Holler UNFC történetében ő az első profi labdarúgó.

Tovább

Dunaföldvár gyermekeiért kitűntetést kapott a Holler UNFC

A Holler UNFC nevelési tevékenység elismeréseképpen Dunaföldvár Város Önkormányzatának képviselő-testülete Dunaföldvár Gyermekeiért kitüntetésben részesíti a Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club-ot.

Tovább

viczaikftmezdeposuzuki barta pakssportfacebarta ép-ker kft.